Welkom op onze school

Wij heten u van harte welkom op onze school. Lees onze informatie en geniet van de foto's. Voor actuele informatie verwijzen wij naar onze facebooksite:

Basisschool De Oostvogel,
een school waar dagelijks zo'n 65 kinderen van 4 tot 12 jaar samenkomen. In ons gebouw is ook het onderkomen van peuterspeelzaal 't Lammetje. De school staat onder het bestuur van scholengroep Perspecto, stichting voor openbaar, protestant christelijk en rooms katholiek onderwijs.
De Oostvogel is de ontmoetingsplaats van kinderen, leerkrachten en ouders waar met elkaar en van elkaar geleerd wordt.
Als leerkrachten weten we ons verantwoordelijk voor het creƫren van een sfeer waarin kinderen maximale kansen krijgen zich naar hun mogelijkheden te ontwikkelen.
Kenmerkend voor deze sfeer zijn: respect, zelfrespect, verantwoordelijkheid, zelfbewustzijn en ook kritisch en doelgericht zijn.
Bij dit alles baseren wij ons op de normen en waarden, die voortvloeien uit de katholieke grondslag van onze school.

Team basisschool de Oostvogel